Michiel Dekker

Gilde Lead

Functie

Gilde Lead

Michiel is een ervaren Agile Professional met een achtergrond in een complexe en voortdurend veranderende IT-organisatie. Hij heeft uitgebreide ervaring in alle aspecten van softwareontwikkeling. Dankzij zijn sterke technische inzicht en communicatieve vaardigheden kan hij effectief de kloof overbruggen tussen ontwikkelaars en andere afdelingen binnen de organisatie. Michiel zet zich altijd in voor een positieve teamdynamiek, waarin samenwerking niet alleen prettig maar ook productief is.

In zijn rol als Product Owner ziet Michiel het als zijn verantwoordelijkheid om de organisatie een duidelijke visie te bieden voor het product en ervoor te zorgen dat het ontwikkelteam waarde creëert om die visie te realiseren. Hij streeft naar een balans tussen nieuwe klantfunctionaliteit en technische duurzaamheid. Michiel heeft veel voldoening uit het helpen van bedrijven om hun Product Management naar een hoger niveau te tillen.

Als technisch onderlegde Product Owner heeft Michiel ruime ervaring met infrastructuur, hosting en virtualisatie. Hij begrijpt de technische aspecten van softwareontwikkeling en kan deze vertalen naar de behoeften van de organisatie en klanten. Hij is ook in staat om proactief te reageren op technische uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens de productontwikkeling en zorgt ervoor dat deze tijdig worden aangepakt. Dit stelt hem in staat om als Product Owner de juiste beslissingen te nemen om de visie voor het product te realiseren.

Vacatures van Michiel