Iedereen InnSpires

Behandel een ander zoals je zelf ook behandelt zou willen worden. Dat is één van de pijlers onder het idee dat Marcel Oostveen had voor de organisatie toen hij 5 jaar geleden begon. Dat maakt de organisatie van nature inclusief. Hoe dat eruit ziet leggen we uit op deze pagina van de website.

Wij challengen elkaar

Tijdens onze InnSpiratie middagen challengen we onszelf en elkaar om een beter mens én een betere consultant te worden. Daarom gaan InnSpiratie middagen over relevante onderwerpen die hierbij helpen, inclusief de gevoelige onderwerpen die daarbij komen kijken, zoals de omgang met anderen, inclusiviteit, diversiteit en communicatie over complexe onderwerpen. Daarnaast hebben we het natuurlijk over ons vakgebied en hoe we elkaar daarin kunnen ondersteunen. Hierin helpt de diverse (culturele) achtergrond mee om onze eigen blik te verruimen. Natuurlijk maken we ook veel lol met elkaar, want dat is een belangrijk onderdeel van verbinding!

Pas je in de groep?

Het team van InnSpire is divers. Niet alleen op het gebied van onze kwaliteiten, maar ook wat betreft onze achtergronden. Het maakt ons namelijk niet uit wie jij bent of hoe je eruitziet, als je maar in ons team past. Heb jij dezelfde filosofie en wil je er elke dag weer met elkaar het beste van maken? Dan hebben we je er graag bij. Bekijk hier de vacatures.

We belonen jou

Binnen InnSpire hanteren we het SocialFlex model als beloningsmethodiek. Verdiensten die voortkomen uit jouw inzet worden aan jou toebedeelt. Daarmee zijn de enige componenten die impact hebben op jouw salaris je eigen marktwaarde en de keuzes die je maakt op het gebied van opleidingen en mobiliteit. Dus niet jouw achtergrond of hoe een collega over jou denkt. Zo krijg je binnen het SocialFlex model precies wat je verdient.

Dit vullen wij aan met goede arbeidsvoorwaarden als arbeidsongeschiktheid verzekering, pensioen en onnoemelijk veel energie om te zorgen dat jij altijd een gave opdracht hebt!

Daarom InnSpire

Werken in een omgeving waar lol en plezier voorop staan.

Kies je eigen contractvorm.

Werk voor mooie opdrachtgevers als Nike, Schiphol, JEX en FiveDegrees.

Maak deel uit van een levendige community met IT Professionals.

Profiteer van de unieke voordelen binnen het SocialFlex model.

Inspireer en wordt geïnspireerd tijdens InnSpiratiemiddagen.