SocialFlex

In het vorige gedeelte van onze introductie heb je alles gelezen over de cultuur van InnSpire. Nu wordt het tijd om in te gaan op een aantal andere praktische zaken. Zo ontdekken we samen of InnSpire echt bij jouw situatie past.

Stap 1: Past consultancy bij jouw situatie?

Als InnSpirator ga je dagelijks naar één van onze opdrachtgevers om daar teams beter te laten presteren, software te ontwikkelen, de kwaliteit van code te verbeteren of (eind)producten en de teams die dat bouwen te managen. Kortom: je gaat aan de slag binnen ons Agility, Product Management, Software Engineering, Low-code of Testing team. Op een gegeven moment loopt de opdracht af en ga je aan de slag bij een andere opdrachtgever. Daar zorgen we met elkaar voor.

Het regelmatig wisselen van opdrachtgevers biedt voordelen. Je krijgt te maken met verschillende opdrachtgevers en werkwijzen. Dat betekent dat je op veel plekken een kijkje in de keuken neemt en je werk afwisselend is. Daardoor kun je beter bepalen waar jouw interesses liggen. Ook groeit je netwerk als kool, doordat je bij al deze opdrachtgevers nieuwe mensen leert kennen. Dat geldt voor zowel jonge professionals als zeer ervaren vakmensen. Het ontdekken van je interesses en het bouwen van een goed netwerk kunnen later in je carrière goed van pas komen.

Diezelfde aspecten kunnen ook een reden zijn om niet voor detachering te kiezen. Heb je behoefte aan zekerheid onder alle omstandigheden, kun je slecht tegen verandering of wil je vele jaren aaneengesloten werken aan één en dezelfde applicatie? Dan past detachering wellicht minder goed.

Stap 2: Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Wat je kunt verdienen bij InnSpire hangt in grote mate af van je ervaring en de rol die je aanneemt binnen een organisatie. Ons SocialFlex model biedt jou de mogelijkheid om naar vermogen te verdienen. We houden daarin rekening met alles wat je van een goede werkgever mag verwachten. Denk bijvoorbeeld aan pensioenvoorziening, autokosten en opleidingskosten. Dat zijn kosten die bij iedere werkgever terugkomen, maar niet altijd worden benoemd. Zo krijg je bij InnSpire wel een eerlijk beeld van het salaris dat je mag verwachten.

Stap 3: De unieke combinatie die InnSpire biedt

Wij combineren het beste van zelfstandig werken en de voordelen van werken in teamverband in een werkwijze die we SocialFlex noemen. Je werkt zelfstandig bij een opdrachtgever van InnSpire én kunt terugvallen op collega’s die voor je klaarstaan. Je bent in dienst én profiteert maximaal van de waarde die je levert. Kortom: je hebt wel de lusten, maar niet de lasten van het freelancen. De juiste oplossing voor iedereen die wel ondernemend is, maar niet per sé ondernemer wil worden.

Ga je aan de slag via het SocialFlex model van InnSpire dan kun je het volgende verwachten:

  • Een groep bevlogen collega’s
  • Een cultuur waarbij het maken van lol en plezier voorop staat
  • Een bovengemiddeld hoog inkomen
  • Onbeperkt vakantiedagen
  • De zekerheid van een vast contract.

Geniet van vrijheid

Geniet van de vrijheid die je verdient via het SocialFlex model van InnSpire. Vrijheid om zelf te bepalen hoe lang en voor welke opdrachtgever je werkt, vrijheid om onbeperkt vakantiedagen op te nemen en de vrijheid om je eigen koers te varen qua opleiding en ontwikkeling.

Geen administratie

Terwijl jij ambitieuze opdrachtgevers helpt bij het boeken van successen, verzorgen wij de volledige administratie die daarbij komt kijken. Geen gedoe met uren, facturen, onderbouwingen en belastingen. Wij nemen deze zorgen volledig uit handen.

Ook inkomen bij ziekte

Via het SocialFlex model van InnSpire heb je zekerheid van inkomsten bij ziekte. Want ook als je even niet in staat bent om te werken, garanderen we een vast basissalaris. Zonder gedoe, gewoon iedere maand op jouw rekening.

Lol en plezier

Op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis inspireren en challengen we elkaar tijdens de fameuze InnSpire bijeenkomsten. Zo gingen we in de afgelopen periode de strijd virtueel met elkaar aan, leerden we meer over Pubercoaching en gingen we aan de slag met de roos van Leary.

Onbeperkt vakantie

Je kunt alleen excelleren als je maximaal in je kracht staat. Vakanties dragen daar zeker aan bij. Daarom hebben we bij InnSpire een minimum aantal vakantiedagen in je contract staan. Je kunt op vakantie gaan wanneer jij dat wilt.

Pensioen en Verzekeringen

Wanneer je werkzaam bent via het SocialFlex model ben je altijd verzekerd aan het werk. Denk bijvoorbeeld aan pensioenvoorziening, aansprakelijkheid- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Stap 4: Solliciteren

De meest concrete manier om je interesse in InnSpire kenbaar te maken is solliciteren op één van onze vacatures. Heb je nog niet de vacature gevonden die bij je past, maar wil je wel werken in een omgeving waar lol en plezier voor op staan? Maak dan een afspraak via onze website. Binnen één werkdag neemt er iemand contact met je op die alles kan vertellen over InnSpire.