Focusgebied

Financiën & Fintech

Financiële producten met een lage customer effort score, betrouwbare release trains, soepele introductie van design systems en PSD2-oplossingen met kunstmatige intelligentie. Klinkt dat wenselijk? Dan wordt het tijd om contact op te nemen met ons. Samen met ons team van InnSpirators zijn wij dagelijks bezig om banken, verzekeraars, pensioenfondsen en FinTech startups vooruit te helpen en te laten innoveren. Of zoals wij dat noemen: ‘InnPact maken’.

Data & Cloud

Machine Learning

Verbeter uw financiële producten en diensten met onze Machine Learning-oplossingen. Onze technologie automatiseert processen en optimaliseert besluitvorming voor betere resultaten.

Open Banking

Ontdek de kansen van Open Banking met onze expertise. Wij helpen u bij het implementeren van Open Banking en het ontwikkelen van oplossingen die voldoen aan de laatste regelgeving en klantbehoeften.

KYC

Wij begrijpen de waarde van Know Your Customer (KYC) voor uw financiële organisatie. Onze oplossingen helpen u bij het stroomlijnen van het KYC-proces en het verminderen van risico's, terwijl u uw klanten beter begrijpt.

Organisatie & Cultuur

Team Betrouwbaarheid

Vertrouwen is de basis van een succesvolle financiële organisatie. Onze Team Betrouwbaarheid-oplossingen helpen u bij het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving voor uw team en klanten.

Product Management

Optimaliseer uw financiële producten en diensten met onze expertise op het gebied van productbeheer. Wij helpen u bij het vinden van de juiste balans tussen klantbehoeften en bedrijfsdoelstellingen.

Agile @ Scale

Agile werken is de sleutel tot innovatie in de snel veranderende financiële wereld. Onze Agile @ Scale-oplossingen helpen u bij het schalen van Agile werken en het stimuleren van innovatie binnen uw organisatie.

Engineering

Quality Assurance

Kwaliteitsborging is van cruciaal belang voor het behouden van het vertrouwen van uw klanten. Onze geavanceerde Quality Assurance-oplossingen waarborgen de kwaliteit en veiligheid van uw producten en diensten.

Design Systems

Een doordacht ontwerpsysteem zorgt voor consistente en efficiënte financiële producten en diensten. Onze oplossingen helpen u bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve Design Systems voor optimale resultaten.

Java

Java is een van de meest gebruikte programmeertalen in de financiële sector. Onze Java-experts bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en prestaties, om uw organisatie vooruit te helpen.

Laten we het over jou hebben.

Door onze InnSpirerende benadering pakken opdrachtgevers van InnSpire een voorsprong in hun Digitale Transformatie. We komen graag in contact om te ontdekken hoe we InnPact kunnen maken binnen jouw organisatie.

Maak een Afspraak