Voor Opdrachtgevers

Maak InnPact

Producten met een lage customer effort score, Agile Maturity Scans die inzicht bieden, soepele integraties met alles en iedereen: Is dat wat je zoekt? Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Virgill Koffijberg. Samen met ons team van InnSpirators zijn wij dagelijks bezig om een breed scala een opdrachtgevers vooruit te helpen en te laten innoveren. Of zoals wij dat noemen: ‘InnPact maken’.

Onze Focus

Financiën & Fintech

Financiële producten met een lage customer effort score, betrouwbare release trains, soepele introductie van design systems en PSD2-oplossingen met kunstmatige intelligentie. Klinkt dat wenselijk? Dan wordt het tijd om verder te lezen.

Meer Info

Energie & Water

De energietransitie brengt Energie- en Nutsvoorzieningen in een stroomversnelling. Wij maken deze versnelling mogelijk door te InnSpireren, data te vangen, op te slaan en te analyseren en kwaliteit te borgen. Daar meer over weten? Dan wordt het tijd om verder te lezen.

Meer Info

Transport & Logistiek

Soepele Integratie met alle ketenpartners, real-time dashboarding in de gehele organisatie, innoveren met Machine Learning, teams die iedere dag betrouwbaarder worden: Loopt het water in de mond? Dan wordt het tijd om verder te lezen.

Meer Info

Laten we het over jou hebben.

Door onze InnSpirerende benadering pakken opdrachtgevers van InnSpire een voorsprong in hun Digitale Transformatie. We komen graag in contact om te ontdekken hoe we InnPact kunnen maken binnen jouw organisatie.

Maak een Afspraak