Steyn van Rooden

Scrum Master

Functie

Scrum Master

Steyn is een dynamische en positieve agile consultant die gedreven wordt door de verbetering en het welzijn van teams en organisaties. In zijn rol als Scrum Master heeft hij een sterke focus op het creëren van verbinding, zowel tussen teamleden als in de optimalisatie van processen. Of het nu als Scrum Master, RTE (Release Train Engineer) of Agile Coach is, Steyn zet zijn passie en positieve mindset in om te zorgen voor het succes van de hele organisatie.

Hij gedijt in een omgeving waarin hij wordt geïnspireerd door mensen en hun drijfveren. Deze inspiratie drijft hem om samen met anderen indrukwekkende resultaten te behalen. Voor Steyn zijn voorspelbaarheid, veiligheid en kwaliteit de kernpijlers voor het bereiken van deze resultaten.

Wat communicatie betreft, is Steyn uitzonderlijk sterk en hij legt gemakkelijk contact met mensen. Hierdoor kan hij zich snel en effectief aanpassen aan nieuwe omgevingen. Zijn organisatorische vaardigheden zijn eveneens indrukwekkend, en hij is bedreven in het plannen en organiseren van werk en activiteiten.

Steyn is een veelzijdige professional en kan worden ingezet als Scrum Master, Coach, en als sparringpartner voor verschillende belanghebbenden, waaronder Scrum Teams, Product Owners, Scrum Masters, Agile Coaches en Management. Hij kenmerkt zich door transparantie, toegankelijkheid, nauwkeurigheid en pragmatisme. Bovendien heeft hij een goed gevoel voor humor, wat de werkomgeving ten goede komt.

Een van de dingen die Steyn de meeste voldoening geeft, is het helpen van mensen, teams en organisaties om samen te groeien en te profiteren van die groei. Deze energie neemt hij mee in zijn werk binnen de organisatie.

In zijn vrije tijd heeft Steyn diverse interesses. Hij bezoekt graag concerten, sleutelt met plezier aan zijn hobbyauto en is als vrijwilliger betrokken bij de organisatie van een Japans POP-Cultuur festival genaamd AnimeCon. Dit toont zijn veelzijdigheid en betrokkenheid in zowel zijn professionele als persoonlijke leven.