Steven van Vugt

Test Engineer

Functie

Test Engineer

Steven is een gedreven en communicatieve ICT-professional met ruimte expertise in test automation engineering. Zijn professionele achtergrond is doorspekt met diverse vaardigheden en ervaringen die hem tot een waardevolle asset maken in het domein van testen en automatisering.

Een van Stevens opvallende kenmerken is zijn bedrevenheid in het werken met verschillende programmeertalen en tools. Hij is bedreven in talen zoals C#, Java en Python en heeft met succes geavanceerde automatiseringstools zoals Selenium, SpecFlow, Robot Framework, Playwright en Postman gebruikt. Bovendien heeft hij uitgebreide ervaring met versiebeheer en samenwerkingstools, waaronder GIT en Microsoft Azure DevOps.

Steven heeft zichzelf bewezen als een testanalist en test automation engineer door zijn diepgaande kennis toe te passen op diverse projecten en applicaties. Hij heeft gewerkt met uiteenlopende applicaties, waaronder complexe systemen zoals Salesforce en Microsoft Dynamics Navision, evenals CRM- en DMS-pakketten. Hij heeft niet alleen applicaties getest, maar ook integratieprocessen beheerd, zoals de koppeling van Micro Focus/OpenText Octane met Jira en Jenkins.

Zijn testervaring is niet beperkt tot specifieke platforms, aangezien hij zich heeft beziggehouden met het testen van applicaties op zowel Linux- als Windows-systemen. Daarnaast heeft hij zijn vaardigheden uitgebreid naar mobile app testing, responsive website testing en REST API testing, waardoor hij veelzijdigheid en diepgang in zijn expertise heeft bereikt.

Om zijn professionele profiel aan te vullen, heeft Steven opleidingen gevolgd tot applicatieontwikkelaar en ICT-beheerder. Hij heeft ook het ITILv4-certificaat behaald, wat zijn begrip van IT-servicebeheer en best practices onderstreept.

Naast zijn technische kwalificaties heeft Steven een reeks persoonlijke kenmerken die zijn bijdrage aan een team benadrukken. Hij staat bekend om zijn initiatiefrijkheid, flexibiliteit en sociale vaardigheden. Steven gedijt in een teamomgeving en heeft de gave om zich snel nieuwe concepten eigen te maken. Zijn onophoudelijke leergierigheid en enthousiasme voor test automation drijven hem voortdurend om nieuwe mogelijkheden en uitdagingen te verkennen.

Kortom, Steven is niet alleen een deskundige in test automation engineering, maar ook een teamspeler die voortdurend streeft naar groei en verbetering. Met zijn technische bekwaamheid, brede kennis en proactieve houding is hij een waardevolle aanvulling voor elk team dat streeft naar kwalitatieve testprocessen en automatisering.