Sophie Bakker 

Mendix Expert en front-end specialist

Functie

Mendix Expert en front-end specialist

Sophie is een gedreven Mendix Expert en UX specialist. Wat Sophie onderscheidt, is haar sterke leergierigheid en haar voortdurende streven naar persoonlijke ontwikkeling.

Oorspronkelijk met een achtergrond in film en televisie, waar ze haar Master of Arts in heeft behaald aan de Universiteit Utrecht heeft ze zich later omgeschoold naar de richting van Business Analytics en is nu actief betrokken bij de ontwikkeling van applicaties als Mendix Expert.

Sophie’s passie ligt op het gebied van User Experience en User Interface design, database design en front-end development. Ze haalt veel voldoening uit het creëren van intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces en heeft een scherp oog voor detail en hecht veel waarde aan hard werken en een sterke teamgeest.

Met haar diverse achtergrond en vaardigheden brengt Sophie een unieke mix van creativiteit en analytisch denkvermogen naar haar werk, waardoor ze in staat is om innovatieve en effectieve oplossingen te leveren. Haar vastberadenheid om zichzelf te blijven ontwikkelen maakt haar een waardevolle aanwinst in haar vakgebied.