Sharon Guijt

Test Analist – Test Engineer

Functie

Test Analist – Test Engineer

Sharon is een zeer ervaren professional met meer dan 9 jaar ervaring in verschillende testfuncties, waaronder Test Analist, Test Lead, Test Coördinator en Test Automation Engineer.

Ze staat bekend om haar uitstekende sociale vaardigheden en sterke communicatieve vaardigheden, waardoor ze effectief kan samenwerken met verschillende belanghebbenden.

Sharon is gepassioneerd over agile werken en heeft veel ervaring op dit gebied, zowel als tester als Scrum Master. Ze is ook technisch onderlegd en heeft expertise in de selectie en implementatie van testautomatiseringstools. Ze heeft gewerkt met verschillende open source testautomatiseringstools en heeft maar liefst 5 jaar ervaring als specialist in Tosca Test Automation van Tricentis.

Een groot deel van haar carrière heeft Sharon doorgebracht in de financiële sector, waar ze diepgaande kennis heeft opgebouwd van verzekeringen en pensioenen. Ze heeft onder andere als tester gewerkt bij Aegon, waar ze haar expertise heeft ontwikkeld. Tijdens haar tijd bij de NPO heeft ze haar ervaring met testautomatisering verder uitgebreid, met een focus op open source tools en mobile test engines. Sharon is dus goed thuis in zowel de financiële sector als de wereld van testautomatisering.