Roel Duijf

Product Manager

Functie

Product Manager

Roel is een senior Product Owner met een bewezen staat van dienst in het creëren van waarde uit het niets. Hij is een zelfstarter en neemt graag initiatief, maar hij hecht ook veel waarde aan teamwerk en het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

In zijn rol als Product Owner fungeert Roel als een waardevolle sparringpartner voor zowel de zakelijke, technische als ontwerpteams. Hij heeft ruime ervaring in het opzetten en beheren van teams, zelfs in complexe, gedistribueerde (internationale) omgevingen.

Roel geeft de voorkeur aan direct klantcontact in zijn rol als Product Manager of Owner. Samen met de klant zoekt hij naar oplossingen die echte waarde toevoegen, meetbaar zijn en daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Bij het stellen van prioriteiten staat Roel altijd het klantbelang voorop. Hij heeft een pragmatische kijk op complexiteit en gelooft dat eenvoud de sleutel is tot succes.

Kortom, Roel is een ervaren Product Owner die gedreven is om waarde te creëren, samen te werken met teams en het klantbelang altijd voorop te stellen. Zijn motto is “complexiteit is mislukte eenvoud,” wat zijn streven naar helderheid en effectiviteit benadrukt.