Robin Vervuren

Gilde Lead

Functie

Gilde Lead

Robin begon zijn carrière ooit als business analist en kwam toen in aanraking met low-code platformen zoals Mendix als middel om bedrijfsprocessen te verbeteren. Vanaf dat moment heeft hij zich verder ontwikkeld als low-code consultant, altijd met het perspectief dat de software die wordt gebouwd voortkomt uit de behoefte om bedrijfsprocessen te veranderen en te verbeteren.

Waar Robin veel energie uit haalt, is het creëren van begrip en draagvlak voor de noodzaak van verandering en het begeleiden van zijn omgeving. Vanuit die invalshoek heeft hij zich ontwikkeld als trainer en coach, en hij is als partner aangesloten bij de Mendix Academy.

Sinds 2023 heeft Robin zich bij InnSpire aangesloten om het LowCode-gilde te leiden, wat spannende maar mooie nieuwe uitdagingen met zich meebrengt en hem ertoe aanzet om zichzelf blijvend te ontwikkelen.

In zijn vrije tijd is Robin vaak bezig met muziek. Als gitarist speelt hij in een jaren 80/90 coverband en begeleidt hij regelmatig jamsessies voor startende muzikanten.