Ralf van den Berg 

Scrum Master / Tester

Functie

Scrum Master / Tester


Ralf is een enthousiaste, energieke en optimistische persoon, zowel in zijn professionele leven als in zijn vrije tijd. Hij houdt van uitdagingen, zowel in sport als in zijn werkcontext, en heeft altijd al een passie gehad voor het ondersteunen en trainen van anderen, of het nu gaat om sport of muziek. Hij vindt plezier in het helpen en uitdagen van mensen om nieuwe doelen te stellen.

Zijn carrière begon in de logistiek, waar hij als tester in een scrumteam werkte voordat hij doorgroeide naar de rol van scrum master. Deze diverse ervaring heeft hem een holistisch perspectief gegeven en heeft bijgedragen aan zijn persoonlijke groei.

Collega’s herkennen Ralf als iemand die zich voortdurend inzet voor zijn eigen groei en die van anderen. Hij heeft een onstilbare drang om zichzelf te verbeteren en zoekt voortdurend naar kansen en uitdagingen om werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Hij past zich snel aan nieuwe omgevingen en onderwerpen aan, wat hem in staat stelt om snel productief te zijn.

Ralf draagt bij aan een positieve werkomgeving met zijn collegialiteit, proactieve houding en vriendelijkheid. Hij moedigt anderen aan om door te zetten en toont zelf ook doorzettingsvermogen.

Hij is inzetbaar als Scrum Master en kan indien nodig ook de rol van tester vervullen. Hij fungeert als een sparringpartner voor Scrum Teams, Product Owners, Scrum Masters en Management. Ralf heeft een passie voor het behalen van doelen en gelooft dat deze gevierd moeten worden, ongeacht hun grootte. Hij vindt het belangrijk dat iedereen die heeft bijgedragen aan het doel, kan meevieren.

In zijn vrije tijd houdt Ralf van sporten en gaat hij graag uitdagingen aan. Hij heeft zelfs een jaar lang als voorzitter gediend bij de Survivalrun vereniging en heeft gewerkt aan het versterken van de onderlinge banden binnen het testautomatiseringscluster om de gezelligheid te vergroten.