Patrick van den Berg

Agile Coach

Functie

Agile Coach


Patrick is de ultieme expert op het gebied van ‘alles wat met agile te maken heeft’. Hij staat klaar om individuen, teams, afdelingen en zelfs hele bedrijven te begeleiden bij het omarmen van continu leren en samen te werken aan gewenste resultaten in een snel veranderende wereld.

Als gedreven Scrum Master richt Patrick zich op het bevorderen van samenwerking binnen en tussen teams, met een end-to-end visie. Zijn aanpak is gebaseerd op het motto “Werk slim, niet hard,” en hij zet zich in voor krachtige teams, een inclusieve cultuur en voortdurende afstemming, zowel intern als extern.

Naast zijn rol als Scrum Master is Patrick ook een bekwame Agile Coach, waardoor hij meerdere teams kan beïnvloeden, zelfs als ze zich over afdelingsgrenzen uitstrekken. Hij speelt een cruciale rol bij het vormgeven van een bedrijfscultuur die volledige ondersteuning biedt aan business agility. Patrick brengt nieuwe teams en afdelingen in een agile mindset door boeiende trainingen en inspirerende presentaties.

In zijn vrije tijd geniet Patrick van lezen, reizen en sporten.