Merel Welbergen

Scrum Master

Functie

Scrum Master

Merel is een ervaren Scrum Master (PSM1 gecertificeerd en aangevuld met diverse cursussen) en een kwaliteitsgerichte, teamgerichte agilist met technische testvaardigheden. Ze heeft meer dan 6 jaar ervaring in de ICT binnen agile teams en heeft een diploma in HBO Business ICT en Management. Merel staat bekend om haar positieve instelling en sterke communicatieve vaardigheden.

Sinds 2017 heeft Merel altijd in agile organisaties en teams gewerkt. Ze is vertrouwd met team- en kwaliteitsprocessen, testmethodieken en testspecificaties. Ze is gecertificeerd in TMap NEXT® en TMap® Suite Test Engineer en heeft een onstilbare nieuwsgierigheid en drive. Ze woont in Nijverdal en beschikt over eigen vervoer.

Merel heeft ook bij andere grote organisaties, zoals International Card Services en Nationale Nederlanden, als agile expert en test automation engineer gewerkt. Ze heeft ruime ervaring met frameworks voor samenwerking en afstemming van agile teams in grotere omgevingen, zoals LeSS en het SAFe Scaled Agile Framework. Bovendien is ze bedreven in Test Automation en Quality Assurance met Tosca van Tricentis, waar ze al 5 jaar hands-on ervaring mee heeft.