Max Draijer

Mendix Expert

Functie

Mendix Expert

Krijg jij ook een kick bij het ontwikkelen van een product? Ik in ieder geval wel! 

Ik ben een leergierige, zelfstandige en behulpzame consultant. Ik houd ervan om problemen op te lossen. Door mijn leergierigheid ben ik altijd bereid om dingen te leren, waardoor ik de klant weer beter kan helpen en begrijpen. Hiermee hoop ik de klant naar een next level te tillen. Na mijn kennismaking met Mendix voelde ik mij er helemaal in thuis en weet ik zeker dat dit de plek is waarin ik mijzelf wil door ontwikkelen. 

In het project komt het natuurlijk voor dat een bepaalde rol het op een moment een stuk drukker heeft. Mijn rol hoeft me niet te belemmeren in waar ik kan helpen binnen het project. Zo kan ik bijvoorbeeld een tester helpen en de tester zo ontzorgen om de productiviteit in het team hoog te houden. 

Ik werk graag aan de toegevoegde waarde van iets. Hard werken en niet te veel onnodige dingen eromheen. 

Aan 2 woorden heb ik voldoende. Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en te maken, dit zonder al te veel hulp nodig te hebben. 

En ook Max 

Als vrolijke en enthousiaste professional ben ik vastberaden om niet alleen uit te blinken in mijn werk, maar ook om een positieve sfeer te creëren in het team. Met een humoristische instelling en een hart voor teamwork, ben ik overtuigd dat een positieve werkomgeving de sleutel is tot succes. 

Naast mijn professionele leven vind ik het leuk om naar voetbal te kijken. Graag bezoek ik voetbalwedstrijden in binnen- of buitenland. Daarbuiten ben ik ook een gepassioneerde aquariaan, waarbij ik geniet van het creëren en onderhouden van een harmonieuze onderwaterwereld.