Jolet van de Bree

Scrum Master

Functie

Scrum Master

Jolet is een gedreven en toegewijde Scrummaster met een passie voor samenwerken in multidisciplinaire teams en het behalen van indrukwekkende resultaten. Ze voegt met veel energie waarde toe aan het proces, zowel voor de teams als voor de organisatie. Haar collega’s omschrijven haar in de rol van Scrummaster als actief betrokken. Ze creëert een veilige omgeving binnen het team, bevordert een prettige samenwerking en streeft naar maximale output, altijd met veel plezier.

Jolet is een gemotiveerde en teamgerichte coach/Scrum Master die gedreven is door groei. Dankzij haar ervaring met agile werkwijzen en processen weet ze hoe ze deze kan inzetten om maximale resultaten te behalen. Haar focus ligt niet alleen op het correct implementeren van de agile manier van werken, maar ook op het begrijpen van de totale teamdynamiek. Ze geniet ervan om teams te inspireren en innovatie te stimuleren met behulp van diverse werkvormen.

Dankzij haar ervaring als Product Owner kan Jolet de Product Owner optimaal ondersteunen bij het vertalen van de roadmap naar concrete user stories en het leggen van verbindingen met de rest van het team en de organisatie. Bovendien is ze bedreven in het faciliteren en leiden van gesprekken tussen verschillende teams om eventuele obstakels uit de weg te ruimen. Haar bijdrage ligt in het tot stand brengen van die verbindingen en het faciliteren van vooruitgang.

In haar vrije tijd kun je Jolet vinden op het strand of in de zaal voor beach- en zaalvolleybal. Ze doet ook aan bootcamp, houdt van skiën, werkt aan creatieve projecten thuis, beoefent mindfulness en werkt aan haar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geniet ze van quality time met vrienden en familie en leest ze graag.