Jan Willem Kooi

InnSpirator

Functie

InnSpirator

Jan Willem heeft diverse rollen vervuld, waaronder die van scrummaster, agile coach, projectmanager, HRM, en lijn- en peoplemanagement. Voor hem staan samenwerking en vertrouwen centraal. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren van samenwerken, ontwikkelen en communiceren.

De afgelopen jaren heeft Jan Willem zich beziggehouden met agile technieken zoals Scrum, Kanban, DevOps en Scaled Agile methodes (SAFe). Hij ervaart het werken in een agile omgeving als geweldig en voelt zich in zijn element als scrummaster van software-ontwikkelteams.

Daarnaast heeft hij interesse in het toepassen van agile concepten in bestaande traditionele omgevingen en culturen, waarbij hij teams en medewerkers pragmatisch coacht. Jan Willem staat open voor nieuwe uitdagingen, streeft naar kwaliteit en is bereid de handen uit de mouwen te steken. Resultaten en open communicatie, gecombineerd met een mensgerichte aanpak, zijn voor hem van groot belang.


Jan Willem geeft de hoogste prioriteit aan samenwerking en effectieve communicatie. Zijn aanpak is altijd interactief en hij heeft ruime ervaring met moderne agile methodes zoals Scrum. Zijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van applicatie-ontwikkeling en beheer, maar hij heeft ook ervaring met infra-projecten en de implementatie van softwarepakketten.

Het werken met teams, het coachen van anderen en het bevorderen van samenwerking vormen de rode draad in zijn werk. Jan Willem heeft een sterke focus op het creëren van een positieve werkomgeving en het faciliteren van effectieve communicatie binnen teams en organisaties.