Hessel Keegstra

Java Developer

Functie

Java Developer

Hessel is een ervaren backend ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring in zowel Java als C++. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij hem. Hij is enthousiast over het bouwen van complexe IT-systemen in verschillende sectoren. Hessel is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en leert graag nieuwe methoden. Hij staat bekend om zijn leergierigheid, flexibiliteit, sterke analytische vaardigheden, uitstekende communicatieve vaardigheden en zijn vermogen om goed in teamverband te werken. Hij is breed inzetbaar, van het bedenken van een ontwerp en algoritmes tot en met de implementatie van oplossingen en het in productie nemen ervan.

Hessel heeft een uitgesproken interesse in technologie, elektronica en vooral programmeren. Hij werkt het liefst met de nieuwste technologieën.

In zijn vrije tijd is Hessel, bij mooi weer, buiten te vinden in de tuin, waar hij ontspannen aan het tuinieren is. Hij geniet van lekker koken en eten met familie en vrienden. Als hij niet buiten is, experimenteert hij met elektronica in zijn omgebouwde garage, die dienstdoet als een elektronicalaboratorium. Hessel is een geregistreerde zendamateur met callsign PA2HK, en hij bouwt zelf zijn zend- en ontvangstapparatuur voor de 23cm en de 3cm microgolf banden. Hij richt zijn antennes op de maan voor het uitvoeren van moon-bounce experimenten.

Computers hebben altijd zijn interesse gehad, en vanaf zijn vroege jeugd is hij hiermee bezig. Hij is gefascineerd door hardware tuning, Linux kernel tuning, en het schrijven van low-level code in C en assembler, waarbij het vinden van de meest optimale oplossing voor hem een uitdaging is waar hij van geniet.