David Schoutsen

Scrum Master

Functie

Scrum Master

David is een ondernemende, energieke, verbindende en positief ingestelde persoon, zowel in zijn vrije tijd als op de werkvloer. Hij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor verbetering, en stilzitten is niets voor hem. Zijn interesse begon op medisch gebied, ging toen over naar het optimaliseren van logistieke processen, en momenteel vervult hij de rol van all-round Scrum Master.

Anderen beschrijven David als iemand met een onuitputtelijke drive om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is voortdurend op zoek naar manieren om efficiënter en effectiever te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. David heeft de vaardigheid om zich snel in nieuwe omgevingen en materie in te werken, waardoor hij snel productief is.

Hij is inzetbaar als Scrum Master/Coach en fungeert als sparringpartner voor Scrum-teams, Product Owners, andere Scrum Masters, Agile Coaches en het management. David staat bekend om zijn transparantie, vriendelijke omgang, niet-hiërarchische instelling en gevoel voor humor.

Niets geeft hem zoveel energie als het helpen van mensen, teams en organisaties om vooruit te komen en samen de vruchten daarvan te plukken. Hij heeft de overtuiging van “elke dag een beetje beter,” en deze uitspraak hoor je hem vaak herhalen.

In zijn vrije tijd geniet hij van het bezoeken van concerten, het bereiden van heerlijke patat met stoofvlees in de herfst, het lezen van Batman-strips, en brengt hij ook tijd door in de sportschool.