Bart Verbeek

Senior Full-Stack Developer

Functie

Senior Full-Stack Developer

Bart is een full stack software developer met meer dan 7 jaar ervaring in verschillende programmeertalen en frameworks. Front-end projecten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn loopbaan, en hij heeft ze altijd met plezier uitgevoerd. Als iets zijn interesse wekt, gaat hij er actief mee aan de slag, ongeacht of het Angular, Vue.js, TypeScript, Java, NestJS, Ionic, Prolog of zelfs Io (de programmeertaal, niet I/O) betreft. Hij heeft een sterke leergierigheid en kan zich snel nieuwe vaardigheden eigen maken. Hij deelt graag wat hij heeft geleerd en ontdekt met zijn collega-ontwikkelaars.

Bart staat bekend als een teamspeler die altijd bereid is om hulp te bieden en te ontvangen. Hij begrijpt hoe zijn werk past in het grotere geheel en kan effectief prioriteiten stellen. Het gezamenlijk creëren van succesvolle producten geeft hem voldoening, en hij neemt regelmatig het voortouw in projecten.

Zijn meest bevredigende momenten zijn wanneer hij ontdekt dat code die hij in het verleden heeft geschreven het werk van hemzelf en zijn collega’s vandaag de dag vereenvoudigt. Als hij merkt dat iets ingewikkelder is dan nodig, aarzelt hij niet om grondige refactoring toe te passen.

Bart is niet alleen technisch bekwaam, maar hij is ook communicatief sterk en heeft een breder perspectief. Zijn adviezen komen voort uit verschillende invalshoeken.

In zijn vrije tijd geniet hij van quality time met zijn partner en zijn hond, Zoë, een straathond uit Roemenië. Na een drukke dag in de wereld van technologie ontspant hij graag door naar boeiende series of films te kijken, of hij breit als een vorm van meditatie om even tot rust te komen, met als beloning een prachtige trui.

In zijn eigen tijd blijft hij graag zijn hersenen uitdagen. Hij heeft een speciale interesse ontwikkeld voor NestJS, een Node.js framework, dat hij beschouwt als een soort van Angular voor de back-end.