Arjan van den Berg

Agile Coach

Functie

Agile Coach

Arjan is een toegewijde Agile Coach met een schat aan ervaring in het begeleiden van teams en organisaties op hun Agile-transitie. Zijn indrukwekkende achtergrond als Scrum Master en Agile Coach maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk project. Arjan is bedreven in zowel Agile- als DevOps-methodologieën en heeft uitgebreide training genoten in deze vakgebieden.

Hij heeft een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van diverse klanten, waaronder Philips, Essent, Nictiz, Oceaneering, Enexis, Alliander en de Belastingdienst. Als senior Agile Coach gaat hij verder dan theoretische kennis en brengt hij een praktische en hands-on benadering naar de tafel.

In zijn rol fungeert Arjan als de spil tussen diverse belanghebbenden, zoals projectleiders, de bedrijfsvoering en zowel software- als hardwareleveranciers. Bovendien heeft hij succesvolle trajecten geleid in Test Automatisering, van de selectie van tools tot de daadwerkelijke implementatie.

Met zijn uitgebreide ervaring in de IT-sector kan Arjan zich snel inwerken in zelfs de meest complexe omgevingen en organisaties. Hij behoudt altijd het overzicht in dergelijke uitdagende situaties en helpt teams bij het stellen van de juiste prioriteiten.

Als een inspirerende consultant werkt Arjan met vastberadenheid en doelgerichtheid. Hij straalt kalmte uit, handelt met grote precisie. Zijn rol als Agile Coach is van onschatbare waarde in het begeleiden van organisaties op hun reis naar wendbaarheid.