Alida Graat

Mendix consultant

Functie

Mendix consultant

Alida is een vrouw met een scherpe analytische geest en het vermogen kritische vragen te stellen, waardoor ze snel bedrijfsprocessen kan doorgronden en ze naadloos kan vertalen naar technische oplossingen. Met haar achtergrond in psychologie en een Master of Science in cognitieve neurowetenschappen, raakt ze constant gefascineerd door het grensvlak tussen de mens en technologie.

In haar rol als Advanced Mendix Consultant komt haar passie voor de interactie tussen mens en technologie goed tot uiting, en ze behaalt indrukwekkende resultaten in samenwerking met haar team. Alida hecht veel waarde aan teamwork, omdat ze gelooft dat heldere communicatie, goede samenwerking en een gezonde werksfeer leiden tot de beste resultaten.

Naast haar consultancywerk geeft ze al anderhalf jaar met veel enthousiasme les als salsadocent, wat haar didactische vaardigheden versterkt en bijdraagt aan haar rol als consultant.

Ook in haar persoonlijke leven is Alida actief. Ze is een fanatieke salsadanseres, een natuurliefhebber en een nachtmens. Deze diverse interesses getuigen van haar energieke en veelzijdige persoonlijkheid.💃🌳🌙