Op 1 april vond het InnSpire Recharge & Connect evenement plaats, waarbij alle Gildes samenkwamen om in verschillende sessies gemeenschappelijke kernwaarden, heldere perspectieven en een vooruitstrevende visie voor de komende periode te ontwikkelen. Het evenement begon met een energieke aftrap door Linda Hernandez, de nieuwe Operationeel Manager sinds 1 januari 2023. Gildes gingen samen aan de slag om te demonstreren waar ze voor staan, welke doelen ze hebben en op welke manier ze elkaar kunnen helpen.

Tijdens de demo’s werden de groei van de gildes en daarmee InnSpire zichtbaar. Voor InnSpire oprichter Marcel Oostveen was Recharge & Connect een eye-opener: “Recharge & Connect laat zien zien dat de koers die ze hebben ingezet, waarbij ze gildes alle vrijheid geven en zorgen voor lol en plezier, zijn vruchten begint af te werpen.”

Voordat de uitgebreide lunch plaatsvond, was er een sessie over persoonlijke kernwaarden. InnSpirators gingen met elkaar aan de slag om te ontdekken wat elkaars kernwaarden waren, wat leidde tot leuke en InnPactvolle ontdekkingen. Deze workshop zal binnenkort ook beschikbaar zijn via de InnSpire Academy.

“Het is bijzonder om middels een relatief eenvoudige workshop dingen te ontdekken over collega’s die ik nog niet wist, ondanks dat ik vrij intensief met ze samenwerk. Dat was niet alleen bijzonder leuk, maar ook Innpactvol.“ aldus Virgill Koffijberg.

InnSpire Kernwaarden

Het tweede deel van de dag begon met een sessie over de kernwaarden van InnSpire. De organisatie is in de afgelopen jaren hard gegroeid in InnPact en omvang, waardoor niet iedereen de totstandkoming van de oorspronkelijke kernwaarden heeft meegekregen. Daarom was het tijd om deze opnieuw tegen het licht te houden.

Op de sessie over de kernwaarden van InnSpire kijkt operationeel manager Linda Hernandez met enthousiasme op terug. “In de voorbereiding van Recharge & Connect zit veel tijd. Dat vrijwel alle collega’s dan hun zaterdag vrijmaken en zó actief meedoen had ik niet durven hopen. Het maakt mij persoonlijk heel blij, en helpt InnSpire echt weer een stap voorwaarts.”

Kortom, InnSpire Recharge & Connect was een succesvol evenement dat InnSpirators de mogelijkheid bood om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen en visies. De dag zorgde voor nieuwe inzichten en ontdekkingen, terwijl het tegelijkertijd ook bijdroeg aan de teambuilding en het versterken van de band tussen InnSpirators. Kortom: een dag zoals alleen InnSpire dat kan.