Testing

Je kent ze wel. Jouw concurrenten die software bouwen die foutloos werkt en nooit uit de lucht is. En dan ook nog eens met een kleiner team dan jij hebt. Terwijl je aan het ploeteren bent met betrouwbaarheid van de techniek, rollen zij de ene na de andere oplossing foutloos uit. Dat wil jij toch ook?

Onze Quality Assurance specialisten zorgen ervoor dat teams sneller en gestructureerd feedback ontvangen. Dit leidt tot minder fouten om te herstellen, wat betekent dat er lagere risico’s zullen zijn terwijl nieuwe functionaliteiten sneller worden ontwikkeld.

Op dagelijkse basis structureren en automatiseren onze specialisten testen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne technieken, die steeds vaker gebruik maken van artificial intelligence. Het resultaat? Een kortere time-to-market, een beter eindproduct en tevreden gebruikers. Daar doen we het voor.

Daarom InnSpire

Wij bouwen een bedrijf met de allerbeste quality assurance specialisten in de markt. We helpen elkaar aan uitdagende opdrachten, geven elkaar veel vrijheid en een groep vakgenoten waar we op terug kunnen vallen. Zo ontstaat een werksfeer waarin bevlogenheid en realisatiekracht de boventoon voeren. Daar profiteer je als opdrachtgever van!

Onze mensen hebben allemaal één ding gemeen: het zijn bevlogen specialisten uit de praktijk. Zij hebben stuk voor stuk veel verstand van zaken en brengen dat héél graag over. Iedere twee weken komen onze specialisten een halve dag bij elkaar. Deze inspirerende sessies zorgen ervoor dat zij elkaar een beter mens en een betere consultant maken.

Wanneer kunnen wij helpen?

Neem contact op met InnSpire als….

  • … je de onderlinge samenwerking van jouw ontwikkelteam wilt optimaliseren.
  • … je tools zoekt om inzicht te krijgen in het ontwikkelproces.
  • … je streeft naar een beter en sneller resultaat voor de klant.
  • … je oplossingen nodig hebt voor het beheer van ontwikkel- of testomgevingen.
  • … je op zoek bent naar een ervaren en bevlogen team van professionals om jouw organisatie een stap verder te helpen.

Ben je benieuwd wat een van onze engineers voor jouw team kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zorg jij voor de koffie? Nemen wij wat lekkers mee!

Copy link
Powered by Social Snap