Development

De verhalen zijn er genoeg: grote ondernemingen die in hoog tempo met veel teams werken aan de software oplossingen die klanten en stakeholders vooruit helpen. Teams bestaande uit bevlogen ontwikkelaars die passie hebben voor techniek en voor het eindresultaat. Maar waar vind je ze? InnSpire levert deze bevlogen ontwikkelaars. Ideale schoonzoon types met verstand van techniek.

Wij leveren ontwikkelcapaciteit in de vorm van software ontwikkelaars die op locatie werken voor onze opdrachtgevers. Of vanuit huis. Klinkt misschien niet spannend, maar dat maakt ons niet uit. In de praktijk betekent het dat onze ontwikkelaars dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van software. We leveren dan ook zowel backend als full stack developers. Daarbij hebben we een sterke focus op Open Source, met JVM gebaseerde talen als Java, Scala, Kotlin en Python en verschillende Frameworks als Spring, Angular, React en Vue. Cloud is voor ons een gegeven. Het maakt ons niet uit waar de software draait, zolang deze maar werkt en blijft werken.

Daarom InnSpire

Wij bouwen een bedrijf met de allerbeste developers in de markt. We helpen elkaar aan uitdagende opdrachten, geven elkaar veel vrijheid en bieden een groep vakgenoten waar we op terug kunnen vallen. Zo ontstaat een werksfeer waarin bevlogenheid en realisatiekracht de boventoon voeren. Daar profiteer je als opdrachtgever van!

Onze mensen hebben allemaal één ding gemeen: het zijn bevlogen specialisten uit de praktijk. Zij hebben stuk voor stuk veel verstand van zaken en brengen dat héél graag over. Iedere twee weken komen onze specialisten een halve dag bij elkaar. Deze inspirerende sessies zorgen ervoor dat zij elkaar een beter mens en een betere developer maken.

Wanneer kunnen wij helpen?

Neem contact op met InnSpire als….

  • … je behoefte hebt aan meer ontwikkelcapaciteit.
  • … je specifieke expertise zoekt om toe te voegen aan je ontwikkelteams.
  • … je je ontwikkelproces wilt verbeteren.
  • … je door coaching on the job je eigen ontwikkelaars een stap wilt laten maken.
  • … je op zoek bent naar een ervaren en bevlogen team van professionals om jouw organisatie een stap verder te helpen.

Ben je benieuwd wat een van onze software engineers voor jouw team kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zorg jij voor de koffie? Nemen wij wat lekkers mee!

Copy link
Powered by Social Snap