Zakelijk

Werken met de allerbeste specialisten

Wij bouwen een bedrijf met de allerbeste specialisten in de markt. We helpen elkaar aan uitdagende opdrachten, geven elkaar veel vrijheid en bieden een groep vakgenoten om op terug te vallen. Zo ontstaat een werksfeer waarin bevlogenheid en realisatiekracht de boventoon voeren. Daar profiteer je als opdrachtgever van!

Onze mensen hebben allemaal één ding gemeen: het zijn bevlogen specialisten uit de praktijk. Zij hebben stuk voor stuk veel verstand van zaken en brengen dat héél graag over. Iedere twee weken komen onze specialisten een halve dag bij elkaar voor een inspirerende sessie. Tijdens deze sessies maken zij elkaar een beter mens en een betere consultant.

Agility

Razendsnel schakelen. Nieuwe functies uitrollen. Goed geprioriteerde backlogs. Ontwikkelaars die je in één keer begrijpen. Een einde maken aan tijdrovende projecten. Supersnel groeien. Klanten positief verrassen. Hoe kan het toch dat sommige organisaties zoveel snelheid hebben bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, terwijl jouw organisatie niet vooruit lijkt te komen?

Onze bevlogen Agile Coaches zorgen ervoor dat Agile vóór jouw organisatie gaat werken. Door in kleine stapjes op hoog tempo veranderingen in de organisatie door te voeren. De experts helpen je op die manier bij het benutten van de kansen die Agile werken biedt.

In de praktijk betekent dit dat Agile Coaches met een compleet pallet aan Agile methodieken ervoor zorgen dat je team de juiste handvatten krijgt, Scrum Masters teams in goede banen leiden en Product Owners beschikken over een giraffenblik en de juiste keuzes maken die gericht zijn op de toekomst.

Meer weten?

Neem contact op met Marcel Oostveen als:

 • Je de onderlinge samenwerking van jouw team wilt optimaliseren
 • Je streeft naar een beter en sneller resultaat voor de klant
 • Jouw organisatie een verandering kan gebruiken en je iemand nodig hebt om dit in goede banen te leiden
 • Je op zoek bent naar een ervaren en bevlogen team van professionals om jouw organisatie een stap verder te helpen.

Product Owners

Vlijmscherpe analyses, duidelijke roadmaps, productvisies waarvan het water je in de mond loopt, een gezonde balans tussen nieuwe features en onderhoud: dat is wat InnSpire Product Owners typeert. Daarmee zorgen ze voor een optimale balans tussen IT en de rest van de organisatie.

Meer weten? Neem contact op met Michiel Dekker.

Software Engineering

De verhalen zijn er genoeg: grote ondernemingen die in hoog tempo met veel teams werken aan de software oplossingen die klanten en stakeholders vooruit helpen. Teams bestaande uit ontwikkelaars die passie hebben voor techniek en voor het eindresultaat. Maar waar vind je ze? InnSpire levert deze bevlogen ontwikkelaars. Ideale schoonzoontypes met verstand van techniek.

Wij leveren ontwikkelcapaciteit in de vorm van software ontwikkelaars. Onze Back-end en Full Stack Developers werken bij onze opdrachtgevers op locatie of vanuit huis. Maar net wat bij de situatie past. Daarbij hebben we een sterke focus op Open Source, op JVM gebaseerde talen als Java, Scala, Kotlin en Python en verschillende Frameworks als Spring, Angular, React en Vue. Cloud is voor ons een gegeven. Het maakt ons niet uit waar de software draait, zolang deze maar werkt en blijft werken.

Meer weten?

Neem contact op met Alex Hoeksma als:

 • Je behoefte hebt aan meer ontwikkelcapaciteit
 • Je specifieke expertise zoekt om toe te voegen aan je ontwikkelteams
 • Je het ontwikkelproces wilt verbeteren
 • Je door coaching on the job je eigen ontwikkelaars een stap wilt laten maken
 • Je op zoek bent naar een ervaren en bevlogen team van professionals om jouw organisatie een stap verder te helpen.

Testing

Je kent ze wel. Jouw concurrenten die software bouwen die foutloos werkt en nooit uit de lucht is. En dan ook nog eens met een kleiner team dan jij hebt. Terwijl jij aan het ploeteren bent met betrouwbaarheid van de techniek, rollen zij de ene na de andere oplossing foutloos uit. Dat wil jij toch ook?

Onze Quality Assurance specialisten zorgen ervoor dat teams sneller en gestructureerd feedback ontvangen. Dit leidt tot minder fouten om te herstellen, wat betekent dat er lagere risico’s zijn terwijl nieuwe functionaliteiten sneller worden ontwikkeld.

Onze specialisten structureren en automatiseren tests op dagelijkse basis. Daarbij maken ze gebruik van moderne technieken, waaronder artificial intelligence. Het resultaat? Een kortere time-to-market, een beter eindproduct en tevreden gebruikers. Daar doen we het voor.

Meer weten?

Neem contact op met Marcel Diepenbroek als:

 • Je de onderlinge samenwerking van jouw ontwikkelteam wilt optimaliseren
 • Je tools zoekt om inzicht te krijgen in het ontwikkelproces
 • Je streeft naar een beter en sneller resultaat voor de klant
 • Je oplossingen nodig hebt voor het beheer van ontwikkel- of testomgevingen
 • Je op zoek bent naar een ervaren en bevlogen team van professionals om jouw organisatie een stap verder te helpen.