Zakelijk

Via InnSpire krijgen organisaties toegang tot de beste professionals op het gebied van Agility, Test Automation en Software Development. Waar we onze mensen op selecteren? Het moéten echte InnSpirators zijn. Proactief, zelfstandig, sociaal en wendbaar in alle situaties. Ideale schoonzoon types met verstand van Agility, Test Automation of Software ontwikkeling.

Werken mét de allerbeste specialisten

Wij bouwen een bedrijf met de allerbeste specialisten in de markt. We helpen elkaar aan uitdagende opdrachten, geven elkaar veel vrijheid en bieden een groep vakgenoten waar ze op terug kunnen vallen. Zo ontstaat een werksfeer waarin bevlogenheid en realisatiekracht de boventoon voeren. Daar profiteer je als opdrachtgever van!

Onze mensen hebben allemaal één ding gemeen: het zijn bevlogen specialisten uit de praktijk. Zij hebben stuk voor stuk veel verstand van zaken en brengen dat héél graag over. Iedere twee weken komen onze specialisten een halve dag bij elkaar. Deze inspirerende sessies zorgen ervoor dat zij elkaar een beter mens en een betere consultant maken.

Copy link
Powered by Social Snap