InnSpire Saturday: The Aftermovie

Op 14 Januari organiseerden we 2023 editie van #InnSpireSaturday. Een editie waar aanwezigen met een glimlach op het gezicht naar terugkijken. Zo ook André, Merel en Marcel.

André Scholten (#AgileCoach bij Belastingdienst via InnSpire) “Afgelopen weekend heerlijk landen in het team van collega’s in een informele sfeer. Ons werk en samenwerken vergt best veel van een ieder, daarom is juist zo’n dag om het nieuwe jaar in te luiden erg belangrijk. Geeft je het gevoel ergens bij te horen en daar draait het in het nieuwe werken juist om.”

Merel Welbergen (#scrummaster bij DICTU via InnSpire) “Super gezellig en duidelijk energie in gestoken qua aankleding en activiteiten. Heel fijn om samen met collega’s en hun familie te kunnen socializen. Samen plezier kunnen maken met mijn collega’s vind ik erg belangrijk en dat is op deze dag zeker gelukt!”

Marcel Oostveen: “We hebben een omgeving gecreëerd waarin lol-en-plezier voorop staat en we elkaar continu inspireren om een beter mens te worden. Het genot waarmee ik collega’s en vrienden zie terugblikken op #InnSpireSaturday is daar een typisch voorbeeld van.”