InnSpire Saturday 2024

Blue Monday, iedereen kent deze dag inmiddels als de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Ieder jaar hebben wij op de zaterdag vóór Blue Monday onze InnSpire Saturday. Deze dag staat in het teken van samenkomen als collega’s (met eventuele aanhang), om er een gezellige dag van te maken en alvast de juiste positieve toon te zetten om de Blue Monday-blues te verslaan.
 
Dit jaar hebben we besloten om het avontuur op te zoeken en met z’n allen te gaan curlen. Een activiteit waar bijna niemand ervaring mee had, maar dat maakte het des te leuker! De curlingbaan betreden was een ervaring op zich – het gladde ijs en de zware curlingstenen vereisten balans, precisie en natuurlijk teamwork. Maar ondanks de uitdaging was er vooral heel veel enthousiasme! Iedereen was super fanatiek en probeerde punten te scoren voor zijn team.
 
Na een intensieve finale was het tijd voor de prijsuitreiking. Er werden niet alleen medailles uitgereikt aan het winnende team, maar we hadden ook een speciale prijs voor het team dat het minste aantal punten gescoord had. Vervolgens hebben we deze dag vol teamwork en competitie afgesloten met een heerlijk diner.
 
De positieve energie van de InnSpire Saturday houden wij vast en helpt ons om de somberheid van de Blue Monday met een glimlach te doorbreken en mooi nieuw InnSpire jaar in te luiden!