InnSpirators #1 – Tess Stellinga over aantrekkelijk werkgeverschap

In deze eerst aflevering van een nieuwe show op ons Podcast Kanaal gaan we in gesprek met Tess Stellinga. Tess werkt als Business Developer bij InnSpire en vanuit die rol spreekt ze dagelijks met potentiële opdrachtgevers en kandidaten. Met haar spreken we over aantrekkelijk werkgeverschap. Ook spreken we in het tweede deel van de podcast over Tess zelf. Wie is ze, wat beweegt haar en waarom is ze eigenlijk in Kenia gaan wonen?

Dit is een podcast van InnSpire. In deze show interviewen we onze eigen InnSpirators over hun werk en vakgebied. Daarnaast stellen ze zichzelf voor, spreken we over drijfveren en waar ze de energie vandaan halen om het iedere dag een beetje beter te blijven doen.

Deze podcast verschijnt op Spotify, Google Podcasts, Apple Podcast, Soundcloud en op InnSpire.nl. Daar vind je ook alle achtergrondinformatie bij InnSpire en de InnSpirators. Verder kun je op InnSpire.nl ook terecht voor actuele vacatures en plan je gemakkelijk zelf een kop koffie in om kennis te maken met InnSpire.