Over Ons

Enthousiast zijn over je werk heeft enorm veel voordelen. Voor de medewerker, maar óók voor de werkgever. De effectiviteit van een gemotiveerde medewerker ligt tot wel 6 keer hoger dan van een medewerker die niet blij is op zijn plek. Daarnaast melden gemotiveerde medewerkers zich minder vaak ziek. En als je bevlogen bent over wat je doet, hoef je nooit meer te werken.

  • Save

Zo kunnen we je helpen.

Wij hebben de mensen en de techniek in huis om jouw organisatie te helpen met implementatie van diverse Agile technieken om jullie doelstellingen te bereiken.

Om in kaart te kunnen brengen wat jullie behoeften zijn, komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek. We kunnen jouw organisatie misschien wel meer bieden dan jij denkt. Samen met jou willen we kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem daarom contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs en nemen gelijk wat lekkers voor je mee.

‘Plezier schept resultaat’

Wij geloven dat de positieve impact van onze InnSpire filosofie niet alleen de effectiviteit binnen organisaties gaat verbeteren, maar dat het zal leiden tot een grotere cultuuromslag waarin het werkplezier niet afhankelijk is van het juiste resultaat, maar het resultaat afhankelijk zal zijn van het werkplezier. Ons doel is de InnSpire manier als merk en als werkwijze bij zoveel mogelijk organisaties kenbaar te maken.

Copy link
Powered by Social Snap