Ursula Alberto

Test Engineer

Functie

Test Engineer

Ursula Alberto is 37 jaar, heeft een zoon van 7 jaar en komt uit Rotterdam. Ursula is niet zomaar in de IT komen rollen. Maar van het een kwam het ander, ze was eigenlijk wel nieuwsgierig naar het werk in de IT. Ze stelde de vraag: “Wat moet ik doen om het werk te doen wat een IT consultant doet?”. En zo volgde ze de studie Bedrijfskunde en Informatica. Wel deeltijd zodat ze daarnaast nog fulltime kon blijven werken.

Ze heeft misschien niet de makkelijkste rit achter de rug, maar aan doorzettingsvermogen komt ze niet te kort. She got her act together en daagde zichzelf uit. “Na 9 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik investeerde in mijzelf en op verschillende werkvlakken. Daarnaast ben ik een empatisch persoon, al kan mijn benadering wat pragmatischer zijn.”

“Wat ik in mijn vrije tijd doe? Tijd doorbrengen met mijn zoon maar ook veel filosoferen. Ja ik kan mijzelf best een filosoof noemen. Constant willen leren, zowel privé als op werkgebied”.