Nienke Alma

Agile Coach

Functie

Agile Coach

Nienke Alma is een bevlogen Agile Consultant met veelzijdige talenten. Ze wordt door anderen beschreven als een buitengewone teamspeler met uitstekende sociale vaardigheden. Ze straalt vertrouwen uit in anderen, is zorgzaam en weet mensen te enthousiasmeren. Haar resultaatgerichte mentaliteit wordt zeer gewaardeerd, en ze is toegewijd aan het behalen van doelen. Nienke heeft doorzettingsvermogen, een scherp analytisch inzicht en oog voor detail.

Nienke staat open voor verandering en heeft een constante drang naar leren en verbeteren. Ze legt graag internationale connecties met vakgenoten en zoekt actief naar nieuwe inspiratie. In de afgelopen jaren heeft ze regelmatig presentaties en workshops gegeven op nationale en internationale Agile-conferenties, waarbij ze nieuwe inzichten toepast in haar werk om creatieve oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen.

Dankzij haar uitgebreide ervaring in verschillende werkomgevingen, waaronder ING, ABN AMRO, Capgemini en UPC Broadband, beheerst Nienke de belangrijkste aspecten van het Agile Coach-vak. Ze staat bekend als een bekwaam facilitator die in staat is om belangrijke knelpunten aan te pakken, terwijl ze kalm en gefocust blijft. Haar mentorstijl wordt als constructief en sympathiek ervaren. Met haar ruime ervaring als trainer ontwikkelt ze effectieve trainingsmethoden en helpt ze mensen om het beste uit zichzelf te halen door de juiste vragen te stellen die passen bij hun specifieke professionele context.

Daarnaast heeft Nienke ook persoonlijke interesses, zoals moederschap, reizen, een liefde voor blues/soul/funk-muziek en een passie voor sport.