Nienke Alma

Agile Coach

Functie

Agile Coach

Nienke is een gepassioneerde Agile Consultant. Mensen omschrijven haar als een exceptionele teamspeler met goede sociale vaardigheden. Ze straalt uit dat ze vertrouwen heeft in anderen en is zowel zorgzaam als enthousiasmerend. Mensen waarderen haar resultaatgerichte instelling. Ze houdt ervan om te leveren en toont daarbij doorzettingsvermogen, een scherpe analytische blik en een kritisch oog voor detail.

Door haar jarenlange ervaring in diverse werkomgevingen binnen ING, ABN AMRO, Capgemini & UPC Broadband beheerst ze de belangrijkste aspecten van het Agile Coach-vak goed. Ze wordt gezien als een goede facilitator die de voornaamste pijnpunten kan addresseren, terwijl ze kalm en gefocust blijft. Haar stijl als mentor wordt ervaren als constructief en sympatiek. Ze heeft veel ervaring als trainer en gebruikt deze ervaring effectief bij het ontwikkelen van nieuwe trainingsmethoden. Als coach helpt ze mensen om het beste uit zichzelf te halen door het stellen van de juiste vragen die aansluiten op de specifieke professionele context.

Ontvang de vragenlijst

Tijdens Agile Consortium Jaarcongres 2022 gaf Nienke Alma een presentatie met als titel: Continu verbeteren met cognitieve belasting — een waardevol experiment. Ook de vragenlijst van Nienke ontvangen? Laat dan via onderstaande weg uw gegevens achter. Nienke zal persoonlijk de vragenlijst aan u mailen.