Marko Krnjic

Product Manager

Functie

Product Manager

Marko is een gedreven agile consultant met een achtergrond in risicomanagement. Hij legt sterk de nadruk op het samenwerkingsproces binnen het team en brengt waardevolle agile expertise met zich mee. Hij faciliteert en helpt teamleden bij het ontdekken van de meest plezierige en efficiënte manier van samenwerken. Dankzij zijn ervaring als product owner, waarbij hij zich richt op het maximaliseren van de waarde van het product, kan hij dit goed aan het team overbrengen. Hij brengt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden met zich mee en gebruikt deze om de waarde van het team te maximaliseren.

Marko omarmt de woorden van David Allen, die stelt dat ons hoofd niet moet dienen als opslagplaats voor gedachten, maar als een middel om gericht na te denken. Hij hecht daarom veel waarde aan structuur en gelooft dat het uitspreken of opschrijven van doelstellingen focus en richting geeft. Ondanks zijn natuurlijke voorkeur voor structuur, is Marko flexibel en beseft hij dat zelfs het beste plan onverwachte gebeurtenissen kan tegenkomen. Daarom houdt hij altijd rekening met het onvoorspelbare om het team wendbaar te houden, aangezien een plan slechts een mogelijke route naar het doel is.

Marko is van nature positief ingesteld en gefocust op resultaten. Hij zoekt voortdurend naar manieren om succes te behalen, zowel voor zijn teamleden als voor zichzelf. Zijn uitgebreide ervaring als teamleider in een prestatiegerichte omgeving vormt een sterke basis voor deze benadering. Hij geeft het team graag de vrijheid om hun eigen pad naar het gestelde doel te kiezen, overtuigd dat dit leidt tot optimale prestaties.