Maikel van de Sande

Test Manager

Functie

Test Manager

Maikel is een ervaren senior testconsultant met een hands-on en meewerkende instelling, die beschikt over meer dan 16 jaar testervaring. Hij heeft brede ervaring in testvoorbereiding en -uitvoering, evenals in de rol van testmanager of testcoördinator bij het opzetten van volledige testprocessen. Hij heeft altijd oog voor mogelijkheden tot procesverbetering en zet zich voortdurend in om deze verbeteringen op een pragmatische manier te implementeren. Hij heeft succesvolle ervaring in het aansturen van toegewijde testteams van maximaal 15 personen en grotere teams met business-georiënteerde, parttime testers van wel 40 personen.

Maikel heeft uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van mobile testing, testautomatisering, defectbeheer, releasecoördinatie en het organiseren en begeleiden van User Acceptance Tests. Hij heeft ervaring in zowel Agile/Scrum- als meer watervalgeoriënteerde omgevingen.

Met zijn zeer open persoonlijkheid gedijt Maikel uitstekend in teamverband en draagt hij bij aan succesvolle testprocessen en projecten.

InnSpirator Maikel is senior testconsultant met een twinkel in zijn ogen, maar bovenal is hij vader. Hij vindt het heerlijk om het weekend te beginnen met een biertje, maar is daarnaast ook heel sportief. Fietsen met zijn vrienden doet hij graag.

Op zijn nachtkastje liggen lieve briefjes van zijn dochter die zij af en toe op zijn kussen legt. Maikel zou weleens een dagje willen ruilen met Mark Rutte. Het lijkt hem mooi om te zien welke keuzes je allemaal moet maken bij het besturen van een land. Maikel wordt geïnspireerd door mensen die ondanks grote tegenslagen, toch de moed en kracht vinden om er te zijn voor hun naasten.