Jeremy Pietersz

Full-Stack Developer

Functie

Full-Stack Developer

Jeremy is een full-stack software engineer met vier jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties. Hij heeft een passie voor het bouwen van interessante applicaties met behulp van HTML, CSS, Javascript en Java.

Jeremy is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en leert graag nieuwe technieken die worden gebruikt in projecten waar hij aan werkt. Zijn doel bij elk project is om een brede kennis te ontwikkelen, zodat hij in staat is om zelfstandig verschillende aspecten van een project aan te pakken. Hij staat bekend om zijn out-of-the-box denken en zijn streven naar verbeteringen, zowel voor de applicatie zelf als voor de klanten.

Jeremy is een voorstander van generieke en kwalitatieve oplossingen, en hij heeft een bijzondere affiniteit met front-end werk vanwege de visuele resultaten die het oplevert.

In zijn vrije tijd kun je Jeremy vinden in de sportschool, in een boulderhal of achter zijn simrace-opstelling, waar hij elke zaterdag deelneemt aan een vriendelijke competitie. Daarnaast is hij een liefhebber van het uitproberen van verschillende restaurants.