Jasper Vermeulen

Lead Front-end Developer

Functie

Lead Front-end Developer

Jasper is een creatieve generalist, webdeveloper en applicatie architect met meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling voor het web. Zijn expertise is voortgekomen uit uitgebreid experimenteren, ontwikkelen en inzetten van software voor diverse doeleinden. Hij wordt gedreven door de wens om toegevoegde waarde te leveren.

Jasper blinkt uit in het ontwerpen van applicatie-architecturen, het bedenken van creatieve en eenvoudige oplossingen, het coachen van junior collega’s, het leiden en sturen van teams, en het oplossen van diverse uitdagingen. Hij heeft een passie voor het snel ontwikkelen van proof-of-concept en prototype software, gevolgd door de ontwikkeling tot solide producten.

Actieve communicatie met collega’s en teams is een kenmerk van Jasper. Hij stelt kritische vragen om aan hoge eisen te voldoen. Continu vernieuwen, verbeteren en veranderen staan hoog in zijn vaandel. Dankzij sterke motivatie en een breed scala aan interesses kan Jasper zich snel verdiepen in nieuwe materie en zich snel aanpassen aan zijn omgeving. Hij vindt voldoening in het actief ondersteunen en coachen van zijn team en het voortdurend leren van nieuwe dingen.

Jasper is pragmatisch ingesteld en beschikt over veel vakinhoudelijke kennis. Hierdoor kan hij goed omgaan met taken die de grenzen van zijn functie overstijgen en streeft hij altijd naar eenvoudige en haalbare oplossingen. Zijn “alles kan” mentaliteit, zelfstandige werkhouding en inspirerende manier van samenwerken maken dat er maar weinig is wat Jasper niet kan bereiken.