Hugo van de Brug

Scrum Master

Functie

Scrum Master

Hugo is een open en leergierige persoon die zich volledig inzet om samen met een team successen te behalen. Hij is een harde werker en hecht veel waarde aan het succes van het team boven zijn eigen rol. Hij is bereid om elke rol op te pakken waarin hij anderen en het team succesvoller kan maken. Hij is zeer klantgericht en altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren.

De afgelopen jaren heeft Hugo dit in verschillende rollen gedaan, waaronder die van Scrum Master en Product Owner. In deze rollen heeft hij zich beziggehouden met het vertalen van klantwensen naar concrete user stories en heeft hij veel aandacht besteed aan de samenwerking met IT en beheer.

Hugo is ook zeer praktisch ingesteld. Hij heeft van nature de neiging om naar oplossingen te zoeken en schuwt geen enkele uitdaging. Voor hem zijn obstakels er om te overwinnen.

Hugo kijkt als Scrum Master vooral naar de praktische mogelijkheden bij het inzetten van de Agile manier van werken. Hij kijkt naar de kwaliteiten van het team en de bijdragen die de teamleden kunnen leveren. Met als doelwaarden: respect / focus / moed / openheid / inzet en plezier.

In zijn vrije tijd is houdt hij zich bezig met activiteiten met zijn gezin, Lego en simracing. Inmiddels staat zijn zolderkamer vol met Lego en een indrukwekkende simracing rig.