Bjorn Gons

Product Owner

Functie

Product Owner

Björn is een gepassioneerde professional wiens hart het snelst klopt wanneer hij organisaties helpt groeien en waarde toevoegt aan zijn klanten en stakeholders. Hij streeft ernaar een persoonlijke en duurzame stempel op de wereld achter te laten. Als Product Owner heeft hij de leiding over zijn team(s), collega’s en de organisatie waarvoor hij werkt, om de beste beslissingen te nemen op basis van gebruikers- en klantgegevens, onderzoek en innovatie.

Björn heeft al enkele jaren ervaring als Product Owner en geniet er enorm van. De energie die deze rol vereist, wordt dubbel en dwars beloond door het team, de snelheid van werken, de opleveringen en het pure plezier dat hij ervaart.

Met een decennium aan ervaring in verschillende digitale en online functies heeft hij een brede kennis opgebouwd op het gebied van wereldwijde (marketing)communicatie, UX-onderzoek en het implementeren van resultaten, evenals strategische (crisis)communicatie, social media advertising & targeting, en nog veel meer.

Als persoon is Björn een liefhebbende echtgenoot, vader van een schattige kleuter en een enthousiaste fan van de Formule 1. Hij probeert elke race te kijken of achteraf terug te kijken. Hij geniet van lekker eten, zowel in restaurants als zelfgemaakt, en deelt dit graag met anderen om hen net zo te laten genieten als hij. Hij hecht veel waarde aan tijd doorbrengen met zijn familie en staat altijd klaar om anderen te helpen, of hij ze nu wel of niet kent.