Bert Hartog

Projectleider

Functie

Projectleider


Ben is van nature georganiseerd, open-minded en een teamspeler, met name in de context van scrumteams.

Hij haalt energie uit het behalen van concrete resultaten, wat een positieve invloed heeft op zijn directe omgeving. Ben heeft het vermogen om mensen te motiveren, wat leidt tot een beter presterend team. Collega’s waarderen hem als een aanjager en een bron van ondersteuning voor het team. Met zijn ruime dosis humor draagt hij bij aan een prettige werksfeer, wat op zijn beurt leidt tot tastbare resultaten. Hij heeft expertise in het overbrengen van zijn kennis op het gebied van projectmanagement en beheer (Prince2, ITIL, BiSL) en agile methodologieën (Scrum, Kanban, SAFe) in een leeromgeving.

Zijn werkervaring omvat diverse sectoren, waaronder de Rijksoverheid, gemeentelijke overheid, politie, veiligheidsregio en de telecomsector.

De meeste mensen beschrijven Ben als sociaal, gemakkelijk in de omgang, communicatief sterk en leergierig van aard.

Hij geeft er de voorkeur aan om met mensen en teams te werken, meestal als projectleider en soms als agile manager of scrum master. Ben heeft de capaciteit om mensen in beweging te brengen en daardoor uitstekende teamresultaten te behalen. Hij gelooft dat het mogelijk is om vriendelijk en begripvol te zijn, terwijl hij toch duidelijke en noodzakelijke beslissingen in het belang van het team of de organisatie neemt. Dankzij zijn humor, empathie en jarenlange ervaring bij overheidsinstanties, evenals zijn kennis van projectmethodologieën en agile werkprocessen, voegt hij waarde toe aan zijn opdrachtgevers.