InnSpireren op het Water

Bij InnSpire ontdek je hoe je het beste uit jezelf en jouw team haalt. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, leiderschap, innovatie of verbetering: we zijn er voor je. In 2021 begonnen we voorzichtig met Team Building activiteiten op het water, en dit jaar pakken we door met 'InnSpireren op het Water'. Een dag(deel) vol lol en plezier. En InnPact waarmee je het verschil kunt maken zodra je terugkeert aan wal.

Bij InnSpire ontdek je hoe je het beste uit jouw team haalt. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, leiderschap, innovatie of verbetering: InnSpire biedt alles wat nodig is om jou, je team en de business naar het volgende niveau te tillen.

Onze ervaren kapitein en crew zijn specialisten in het InnSpireren, uitdagen en motiveren van teams. Met 20 jaar ervaring in teambegeleiding, kennen wij teams en culturele aspecten en beschikken wij over een uitgewerkt draaiboek. Onze crew verzorgt niet alleen een vriendelijke ontvangst, maar staat ook tijdens de vaart voor alles klaar.

Incl. in de prijs zijn koffie, een vers belegd broodje of snack, en een kapitein met jarenlange ervaring als trainer, coach en SCRUM Master. Onze samenwerkingen met verschillende restaurants en gelegenheden maken het mogelijk om te dineren of lunchen tijdens de vaart.

Bij InnSpire kun je rekenen op een op maat gemaakte ervaring. Wij zorgen voor de sloep, de bemanning, eten & drinken en een geweldige dag, en passen ons programma aan op de wensen van jouw team.