InnSpire inspiratie middagen: zo zien die eruit

Vorige week is ons team bij elkaar gekomen voor onze wekelijkse InnSpiratie middagen. Deze dag stond in het teken van verbinden en inspireren, iets wat wij graag in teamverband doen. Hoe deze dag is ervaren hebben wij een aantal InnSpirators gevraagd.

Hugo van de Brug

´´Het was een ideale dag om elkaar weer fysiek te ontmoeten en eindelijk weer bij te praten. De workshop begon en André vertelde over wat we gingen doen die dag. Na een sessie in kleinere groepen werden ideeën met elkaar gedeeld. Er kwam direct zoveel creatieve energie vrij en goede ideeën wisselden elkaar af, prachtig om te zien. Dit resulteerde uiteindelijk in een plan voor een review die we over 2 weken zullen gaan geven.

InnSpire is voor mij, in de 3 maanden dat ik er werk, een club van enthousiaste collega’s die plezier met elkaar maken en kennis met elkaar delen. Waarbij je als collega ook de invloed krijgt om echt bij te dragen aan de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de academy en de podcasts. Ik hoop echt dat we dit soort middagen nog veel vaker in de toekomst kunnen doen! ´´

Hans van der meulen

´´Samen hebben we gebrainstormd over een creatieve, vernieuwende manier om een review te doen. Een review van een stukje product of van een dienst dat net is opgeleverd. Dat is typisch InnSpire: met elkaar nieuwe wegen vinden om op een inspirerende manier te professionaliseren. Dus ook direct ervaring opdoen met de vernieuwende aanpak die we met elkaar hebben bedacht! Creatief denken, maar vooral ook direct toepassen.

Het was geweldig om eindelijk weer fysiek bij elkaar te komen. Hoe snel deze sessie weer van offline naar online is geturnd, is ook typisch InnSpire. En zo ervaar ik dit team ook. Het is een mensgericht bedrijf en roept zelfs een familiegevoel bij me op. Iedereen heeft zo veel oog voor vernieuwingen in de marktgebieden waarin we werkzaam zijn (Agile/scrum, testen). Ik hoop dat we in de toekomst nog veel mensen mogen aannemen waarvan de ambities in lijn zijn met de visie van InnSpire.´´

Marcel Diepenbroek

´´Vrijwel elk idee wordt sterker – door te zoeken naar de verbinding met anderen, naar de toevoeging en de input van anderen.

Door ideeën te combineren – ontstaat soms een nieuw idee dat veel sterker is. Veel sterker dan je eigen oorspronkelijke idee. Juist de combinatie van verschillende inzichten, kennis en ervaring dragen bij aan het teamresultaat. Ook dat is agile!´´

Je ziet, werken bij InnSpire betekent ook inspiratie en motivatie van het team. Heb je interesse in een baan bij InnSpire? Stuur ons dan gerust even een berichtje!