Amsterdam Business Forum 2024

Met veel enthousiasme lichten we je in over een fantastisch aankomend evenement, namelijk Amsterdam Business Forum 2024. Dit is hét leiderschapsevenement van het jaar waar jij de rest van het jaar aan terug zal denken! 

Wij gaan nu voor het derde jaar naar Amsterdam Business Forum met een groep relaties. Het is een geweldig evenement met InnSpirerende leiders en denkers op het podium. Waar wij dit jaar naar uit kijken zijn: Brené Brown en Adam Grant.   

Ga samen met InnSpire 
InnSpire heeft een eigen plek op dit evenement. In de InnSpire workshopruimte zullen er DeepDives gegeven worden die verder bouwen op de behandelde subthema’s. Hierbij zal de toepassing van deze ideeën in jouw praktijk worden bekeken samen met andere professionals en potentiële partners. Een ideale mix van InnSpiratie, netwerken en praktische tips. 

  • Datum: vrijdag 27 september 2024 
  • Locatie: AFAS Live, Amsterdam 

Programma van wereldklasse 
Op Amsterdam Business Forum zie je topsprekers uit binnen- en buitenland. Van Brené Brown en Adam Grant tot Michiel Muller (Picnic) en Joseph Oubelkas.  

Thema van het seminar: Courageous Leadership. Zeer actueel, want tijden van snelle verandering vragen om moedige leiders. Hoe je dat doet? Dat hoor je op 27 september.  

Program:
Block 1: Courage to Grow by Elke Geraerts en Adam Grant   
We underestimate the range of skills that we can learn and how good we can become. We can all improve at improving. 

Block 2: Courage to Focus by Margriet Sitskoorn en Joseph Oubelkas   
How do you stay strong when times are extremely challenging? 

Block 3: Courage to Lead by Brené Brown en Michiel Muller   
What does it mean to dare to lead? How do you embed the value of courage in your culture? 

Ik wil daar bij zijn!  
Wil jij samen met InnSpire naar Amsterdam Business Forum? Meld je voor 25 september aan. Marktprijs van het evenement is prijs: 995,- excl. BTW. Tickets kun je boeken via de website van DenkProducties. Wil je graag bij de InnSpire DeepDives aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op.