DASA DevOps Fundamentals

               

📅 2 dagen -🏅 Examen inbegrepen

“Deze training heeft mij de handvatten gegeven die ik nodig had 
om daadwerkelijk muren te slechten” – Werknemer BKR

Voor wie is de cursus?

Wil je weten wat de 10 core competenties zijn voor een goede DevOps omgeving en hoe je daar in jou team naartoe kan werken? Met de DASA fundamentals training van InnSpire kun je jou team en andere teams goed op weg helpen continue te verbeteren in effectiviteit met veel meer plezier!

Dompel jezelf onder in een boeiende leerervaring, waar theorie en praktijk naadloos samenkomen. Ontwikkel niet alleen kennis, maar ook de vaardigheden om echte verandering teweeg te brengen. Samen met onze gepassioneerde instructeurs ontdek je hoe je de traditionele grenzen doorbreekt en een cultuur van synergie en innovatie creëert.

 

Wat helpt de cursus je bereiken?

Van geautomatiseerde processen tot continue integratie en levering, deze training onthult de geheimen van een soepele softwarelevenscyclus. Leer hoe je teams verenigt, communicatie verbetert en snellere, betrouwbaardere resultaten behaalt. Innoveer op de frontlinie van IT en ontgrendel de ware kracht van DevOps.

Na het volgen van de DASA DevOps Fundamentals 3.0 training ben helemaal klaar voor de DevOps-toekomst. Je hebt diepgaande kennis van DevOps-principes en -methoden, je hebt inzicht in continue integratie en levering en je hebt vaardigheden geleerd om geautomatiseerde processen te implementeren. Klaar voor jouw DevOps-toekomst!

Onderwerpen

De training behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

  • Inleiding tot DevOps en de DASA Principes
  • Geautomatiseerde processen en tools.
  • Continue integratie en levering.
  • Cultuur en samenwerking binnen teams.
  • Praktijkcases en hands-on oefeningen.

(Leer)Doelen

De kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om DevOps-principes effectief te implementeren, de ‘walls of confusion’ te slechten en een cultuur van samenwerking en innovatie te bevorderen binnen hun organisaties.

 

 

Onze Trainer

Maarten Bolsenbroek

  •  29 augustus 2024
     08:00 - 17:00
Details Prijs Aantal:
Gratis ticketToon details + €0.00 EUR   Verlopen

locatie  

Adres
M.A. Reinaldaweg 2D, Woerden, Utrecht, 3446CB, Netherlands

Beschrijving:

M.A. Reinaldaweg 2D WoerdenContact

Graag bieden wij training in maatwerk aan! Of komen de genoemde data niet uit of staat er geen nieuwe datum gepland? Stuur het formulier in en wij nemen persoonlijk contact met u op! Mail ons gerust!

Stap 1 van 2

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Contactgegevens

Naam(Vereist)

Lorem ipsum...