development
Testing

In 4 stappen de levenscyclus van een softwareproces

Om een goed product, software of app af te kunnen leveren, is het complete ontwikkelproces ontzettend belangrijk. Net als een ieder ander project of proces kun je testen ook onderverdelen in verschillende fases. Deze noemen we de levenscyclus van een software proces. Vrijwel ieder proces doorloopt deze vier stappen.

Lees verder »
de voordelen van testen
Testing

De 3 grote voordelen van Software Testen

Wanneer je een product aflevert, wil je natuurlijk een sterke eerste indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Die eerste indruk kun je immers maar één keer doen. Precies om die reden is het testen van het product een must. Toch wordt het vaak overgeslagen door een gebrek aan tijd of budget. Bedrijven denken vaak dat de winst die je kunt behalen met testen niet dusdanig groot is, dat het de investering waard is. Wij weten dat niks minder waar is.

Lees verder »
inspiratie middag
Innspire

InnSpire inspiratie middagen: zo zien die eruit

Vorige week is ons team bij elkaar gekomen voor onze wekelijkse InnSpiratie middagen. Deze dag stond in het teken van verbinden en inspireren, iets wat wij graag in teamverband doen. Hoe deze dag is ervaren hebben wij een aantal InnSpirators gevraagd.

Lees verder »
Agility

Een korte cursus over Scrum Sprints

Binnen Scrum wordt gewerkt met Sprints, die elkaar iedere keer weer opvolgen. Het is een vooraf vastgesteld tijdsbestek waarin een bepaald onderdeel van een project af moet zijn. De voordelen van werken met Sprints en de belangrijkste termen, vind je in dit artikel.

Lees verder »
Agility

4 tips om de efficiëntie binnen jouw transportbedrijf te verhogen

In een wereld waar de duurzamere en goedkopere transportbedrijven als paddestoelen uit de grond schieten, wordt men gedwongen om te blijven innoveren. Fouten moeten steeds sneller worden gesignaleerd en tijd moet efficiënter worden gebruikt om de concurrentie voor te blijven. Wij geven je 4 tips om efficiënter te werken binnen de transport.

Lees verder »
Agility

Dit zijn User Stories en zo gebruik je ze

Binnen Agile en Scrum wordt er gewerkt met User Stories, waarschijnlijk heb je dit al eens voorbij zijn komen. Het is een korte, eenvoudige beschrijving van de behoefte van de eindgebruiker en wordt ingezet om een taak wat meer vorm en waarde te geven. Een User Story bevat altijd dezelfde kenmerken: wie wil het, wat moet er gemaakt worden en waarom is dit nodig?

Lees verder »
low code programmeren
Agility

Zo breng jij jouw transportbedrijf naar de top

Tegenwoordig wil iedereen een website of applicatie voor zijn bedrijf, maar dat gaat niet zomaar. Programmeurs zijn duur en bovendien erg weinig beschikbaar in de huidige markt. Er is een duidelijk tekort en de vraag naar programmeurs blijft maar stijgen. De oplossing voor dit probleem? Low-code programmeren!

Lees verder »