Freelance werken als ZZP-er biedt veel voordelen voor jou als professional. Zo kun je een buitengewoon hoog inkomen verkrijgen, en zelf bepalen wanneer je werkt. Maar er kleven ook nadelen aan het bestaan als freelance professional. Zo is verzekeren vaak duur, moet je zelf de administratie voeren en hoort acquisitie en andere taken er ook bij. Wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het freelancen ervaren? Dan is ons SocialFlex model de enige échte optie.

Jij waardeert de zekerheid van een vaste baan. En jij wilt onderdeel zijn van een groep toffe collega’s, die jou helpen vooruit te komen. Zodat jij je opdrachten zelf kunt uitkiezen, en je inkomen fors hoger wordt. En wil je ook de zekerheid van een goed inkomen als je ziek bent en niet meer kunt werken? Dan is ons SocialFlex model de enige échte optie!

In iedere vacature die we plaatsen komt de kreet ‘SocialFlex’ terug. Maar wat is SocialFlex? Wat is het grote verschil met een regulier dienstverband? En wat betekent dat sociale aspect precies? In dit artikel vertellen we je precies wat SocialFlex is en wat het betekent voor jou.

Wat is midlance®?

Midlance® is een contractvorm waarin het beste van een dienstverband wordt gecombineerd met de voordelen van freelancen.

Zo krijg je bij een midlance® overeenkomst direct een vast contract, ontvang je een basissalaris en krijg je periodiek een bonus uitgekeerd. Ook krijg je net als bij reguliere dienstverbanden een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vervoersbudget, persoonlijk ontwikkelbudget en pensioen. De combinatie van het salaris, de bonus en secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen ervoor dat je bijna hetzelfde verdient als een freelance professional.

Tegelijkertijd ben je gewoon in dienst bij InnSpire. Heb je even geen opdracht? Dan is dat ons probleem. Als SocialFlex bij Innspire kun je rekenen op een financieel vangnet op het moment dat er even geen opdracht voor jou beschikbaar is. Zo ben je ook bij tegenvallers zeker van een inkomen.

SocialFlex

In tegenstelling freelance tot reguliere vormen van midlance® en ben je in het SocialFlex model van Innspire wel gewoon verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Ook hebben we andere verzekeringen zoals aansprakelijkheid voor jou geregeld.

Naast verzekeringen vind je het sociale aspect van SocialFlex bij InnSpire ook terug in onze bijeenkomsten. Iedere twee weken komen onze bevlogen professionals bij elkaar. Daarin challengen-, helpen- en ondersteunen ze elkaar. Nieuwe kennis die ze direct de volgende dag kunnen toepassen bij onze opdrachtgevers.

Concreet samengevat

Ga je aan de slag via het SocialFlex model van InnSpire dan kun je het volgende verwachten:

  • Een groep bevlogen collega’s;
  • Een cultuur waarbij het maken van lol en plezier voorop staat;
  • Een bovengemiddeld hoog inkomen;
  • Onbeperkt vakantiedagen;
  • De zekerheid van een vast contract;