Partnership tussen InnSpire & Menditect

InnSpire helpt organisaties om wendbaarder te worden. Hierbij wordt Mendix expertise gecombineerd met kennis van test automatisering en Agile processen. 

Marcel Diepenbroek, co-founder van InnSpire: “InnSpire is 6 jaar geleden opgericht om te inspireren en te innoveren. Menditect is een vernieuwende en moderne oplossing om Mendix applicaties sneller geautomatiseerd te testen. Met consultancy, trainingen en workshops helpen we onze opdrachtgevers om Mendix applicaties sneller en effectiever te gebruiken.”

InnSpire maakt graag impact door middel van een breed scala aan ervaren consultants zoals low-code (Mendix) consultants, test engineers, software engineers, Agile coaches, Scrum masters en product owners. Robin Vervuren (business manager InnSpire low code) vertelt: “Als je low-code ontwikkelt, moet je ook low-code testen. Menditect helpt ons daarbij zodat onze consultants hun aandacht kunnen richten op wat er echt toe doet, namelijk de klant beter begrijpen.”  

Dat de samenwerking tussen InnSpire en Menditect zeer waardevol is vindt ook Markus Travaille (co-founder van Menditect): “InnSpire is een consultancy- en trainingsbedrijf met een brede ervaring in zowel testen, testautomatisering als softwareontwikkeling” vertelt hij. “Partners als InnSpire kunnen alle expertise leveren die nodig is om de implementatie van testautomatisering tot een succes te maken. Zij kunnen strategieadvies, implementatie, consultancy en training bieden en richten zich niet alleen op testen en testautomatisering, maar bieden ook de vaardigheden om Mendix-apps beter testbaar te maken.” 

InnSpire gaat zich richten op de implementatie van en training over testautomatisering in Mendix-teams. Menditect ondersteunt dit met hun product Menditect Test Automation (MTA). 

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!