Bij InnSpire hebben we een opwindende reis gelanceerd genaamd InnHouse, en we kunnen niet wachten om je er alles over te vertellen!

Het begin van InnHouse
Het begon allemaal met een idee, een visie om onze interne administratie te transformeren en tegelijkertijd een product te creëren dat niet alleen voor onze medewerkers, ook voor onze klanten, van onschatbare waarde zou kunnen zijn. We introduceerden InnHouse als ons antwoord op deze uitdaging.

Samenwerken en Leren
Wat InnHouse zo bijzonder maakt, is niet alleen het streven naar innovatie, maar ook de nadruk op samenwerking en kennisdeling. We hebben een team van diverse experts samengesteld die samen werken, leren en groeien. Het is niet slechts een project; het is een gedeelde ervaring waarin ieders unieke bijdrage wordt omarmd.

Een gebruiksvriendelijke revolutie in Mendix
Wat InnHouse onderscheidt, is dat we deze gebruiksvriendelijke oplossing creëren met Mendix. “Wat is Mendix?” vraag je je misschien af. Mendix is een toonaangevend low-code ontwikkelplatform waarmee we op een snelle en efficiënte manier aangepaste bedrijfsapplicaties kunnen bouwen. Het stelt ons in staat om niet alleen snel te innoveren, maar ook om jou als gebruiker een naadloze en plezierige ervaring te bieden. Als je meer wilt weten over Mendix, neem dan contact op met Robin Vervuren, InnSpire LowCode.

Waarom InnHouse?

  • Een toegewijd team dat samenwerkt en van elkaar leert.
  • Een product dat niet alleen efficiënt is, maar ook plezierig om mee te werken.
  • Een gemeenschap die innoveert en groeit.

Lancering InnHouse app
Sinds half januari 2024 is de Mendix app in gebruik genomen. Tot zover zijn de reacties positief en wordt het als een super mooie eerste versie gezien die in een korte tijd is neergezet. Het team blijft verder werken aan het uitbreiden en verbeteren van de app. Feedback wordt snel verwerkt en zo is het een applicatie van ons allemaal geworden!

#InnHouseJourney #MendixInnovatie #SamenLerenSamenGroeiendoorInnovatie