Agile voor transport- en distributiebedrijven (whitepaper)

De beroemdste gouden standaard in het zakendoen is misschien wel dat 20% van de bedrijven in een markt maar liefst 80% van alle omzet naar zich toe trekken. Zo ook in de distributie van goederen.

En met dat gegeven luidt de vraag: wat kun je als ondernemer, directeur of manager vandaag doen om in de top van je markt te komen of te blijven? Het korte antwoord: op hoog tempo in kleine stappen toewerken naar radicale verandering. Maar vaak is het lastig om deze verandering teweeg te brengen.

Dat heeft enerzijds te maken met de cognitieve kwaliteit van ons werken, een bijzonder interessant onderwerp waar we bij InnSpire helaas niet zoveel over weten. Maar anderzijds heeft het te maken met de manier waarop we werk tot uitvoer brengen. En dat is iets waar we bij InnSpire wél een hele hoop zinnigs over kunnen delen.

Daarom hebben wij deze whitepaper samengesteld. Om jou, de ondernemer of manager in een distributiebedrijf op weg te helpen. Met deze whitepaper kun ook jij tot de top 20% horen in de markt! Vul hieronder je gegevens in om de whitepaper in je mailbox te ontvangen.

Kandidaten – Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.