ProActief

Je hebt een team, en dat functioneert prima. Maar je voelt dat er meer in zit. Hoe ontdek je de kansen voor jouw team, breng je teamleden dichter bij elkaar en kom je erachter wat ieders talent is? Daarvoor gebruik je ProActief. Een Serious Business Game die op een leuke en verbindende manier de pijnlijke vraagstukken van teambuilding weet te challengen en herkennen.

ProActief neemt je in slechts één dagdeel mee langs alle facetten van teambuilding. En de training laat je zien hoe ook jouw team een high-performance team kan worden. Een team dat beter en sneller functioneert dan je op dit moment kunt voorstellen. Een team waar de vonken vanaf spatten en waarvan de individuele teamleden elkaar tot grotere hoogten brengen.

ProActief: wat haal ik eruit?

Als manager van een team is ProActief van toegevoegde waarde wanneer je meer uit een bestaand team wil halen. De Serious Business Game ProActief is in dat geval een goede optie. Niet alleen levert het spel aantoonbare inzichten en verbintenissen tussen teamleden op, ook geeft het management en teamleiders inzicht in de dynamiek binnen teams.

De trainer

De training word gegeven door Peter Bruun. Peter is een fanatiek verzamelaar van de beste inzichten op het gebied van teambuilding, team purpose en sociale psychologie. Hij gebruikt zijn kennis om teams bij organisaties als ABN Amro en Tesla beter te laten functioneren. Als spelleider helpt hij teams te begrijpen hoe de inzichten tot stand zijn gekomen, welke elementen hebben gezorgd voor verwondering en hoe je dat kunt vertalen naar de werkvloer.

Voor managers en directeuren is Peter en echte sparringpartner. Zijn enorme collectie aan weetjes en feiten over zijn vakgebied zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in teamdynamiek. Het spel is dan ook een onderdeel van het totale traject. Peter koppelt de verschillende conclusies ook in een rapportage terug aan management en directie.

Meer weten over ProActief?

Je wilt voor je bedrijf een training of opleiding organiseren en dat moet goed zijn. Maar hoe doe je dat? Bij InnSpire organiseren we al vele jaren incompany trainingen, opleidingen en evenementen. We gaan dan ook graag met je in gesprek om samen te ontdekken hoe we ProActief het beste kunnen aanpakken voor jouw organisatie.