DevOps Practitioner

In deze DevOps Practitioner-training krijg je een totaal opleiding in DevOps. Deze opleiding bestaat uit circa 40 workshops om alle aspecten van DevOps te laten doorleven. Dus geen Slides en voorbeelden, maar doen en leren tegelijkertijd.

De focus ligt op de mindset die DevOps succesvol maakt. DevOps heeft met techniek te maken, maar is uiteindelijk een cultuur. Maar ook Agile, Scrum, Kanban en Lean passeren de revue.

Wanneer doe je deze opleiding?

De DevOps Practi-training heeft als doel je van de benodigde DevOps-kennis te voorzien en je DevOps-vocabulaire uit te breiden. Je krijgt inzicht in de beginselen en werkwijzen van DevOps. Bovenal is de training ontwikkeld om je aan te moedigen om een rol als inspirator van verandering te vervullen. Je leert anderen te motiveren en te begeleiden door je kennis en ervaring te delen.

Interesse in deze opleiding?

Je wilt voor je bedrijf een training of opleiding organiseren en dat moet goed zijn. Maar hoe doe je dat? Bij InnSpire organiseren we al vele jaren incompany trainingen, opleidingen en evenementen. We gaan dan ook graag met je in gesprek om samen te ontdekken hoe we DevOps Foundation het beste kunnen aanpakken voor jouw organisatie.